Yöpymiset

Yleensä saat yöpyä omassa asuntoautossa vain virallisiilla leirintäalueilla. Voit kuitenkin halutessasi levätä levähdyspaikoilla. Useimmilla levähdyspaikoilla on tiloja joissa voit tyhjentää jätevedet ja täyttää vettsisäiliösi. Ellei paikallispoliisin määräys kiellä, voit myöskin levätä  julkisilla parkkipaikoilla. Jotkut kaupungeissa tarjoavat kesällä erityisiä pysähdyspaikkoja asuntautoille joissa myöskin voit yöpyä maksua vastaan. Kysy paikallisesta turistiinformaatiosta mikäli sellaisia paikkoja läytyy paikkakunnalta.

Tanskassa on yli 400 pysähdysaluetta asuntoautoille. Lisää svuilta www.stellpl...  täältä voit lukea lisää missä paikoissa ja mitä palveluja eri paikkakunnilla on olemassa. 

Asuntoautot ja leirintäalueet

Kaikilla Tanskan leirintäalueilla, joilla on vähintään kaksi tähteä (90% prosenttia leirintäalueista) on tyhjennystilat ja vesisäiliöiden täyttömahdollisuudet. Monilla leirintäalueilla on myös erityisiä paikkoja asuntoautoille.

Lue lisää asuntoautot  ja Tanskan leirintäalueet.

Leirintäalueet jotka kuuluvat DK-Camp:iin tarjoaa nk "Quick Stop". Tämä tarkoittaa, että jos saavut klo 20.00 jälkeen ja lähdet seuraavana aamuna ennen klo 10:00 saat alennetun hinnan.

Lisätietoja Quick Stop.

 

Find out how the Danes celebrate Christmas and where you can join in Danish Christmas celebrations.