Ravintolat

Jos haluat nähdä tanskalaisia enemmän yksityisesti siihen on kaikki mahdollisuudet. Sadat Tanskalaiset perheet ovat avanneet kotinsa matkailijoille rekisteröitymällä välitykseen joka tarjoaa vieraille muutaman tunnin seurustelun ja kodin illallisia. Täällä sinulla on mahdollisuus tyydyttää uteliaisuutesi tanskalaisia kohtaan, tehdä kaikkia kysymyksiä koskien ruokaa, tanskalaisten arkea ja elämää, ym ym. Näin opit myöskin tietämään, mitä Tanskalainen sana "Hygge" tarkoittaa.

Välittykset ”Dine with the Danes” ja “Meet the Danes” välittää homedinners illallisia.Heillä on hyvät tiedot eri isäntäperheistä, ja he yrittää sovittaa vieraat oikeaan perheeseen, huomioiden mm harrastukset, ikäjakauman ym jotta illasta tulisi mahdollisimman onnistunut.

Illallienen tanskalaisessa kodissa maksaa noin 400 kr/henkilö.Hintaan sisältyy 2-ruokalajin illallinen juomineen kahvilla. Joissakin tapauksissa on myös mahdollisuus yöpyä.

Välittäjät

Illasta tanskalaisten kanssa

Tapaa tanskalaisia

Home-illallisia vähemmistöryhmille
Meet Gay Copenhagen

Nyt voit illastaa myöskin samanhenkisten kanssa Tanskalaisessa kodissa. Tämä ei suinkaa ole mikään dating-palvelu, vaan mukava illallinen samanhenkisten parissa.

Find out how the Danes celebrate Christmas and where you can join in Danish Christmas celebrations.