Kylpylähotellit

 

Tanskan kylpylähotelleissa on oma viehätyksensä ja rustiikki tunnelma. Täällä oleilet kauniissa ympäristössä, jossa on helppo "vain olla", voidaksesi rentoutua ja nauttia elämästä. Voi viettää tuntikausia sohvalla, jutella muiden asiakkaiden kanssa, pulahtaa mereen, kävellä tai lenkkeillä pitkin rantaa, syödä hyvin ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Toisin sanoen täydelliset puitteet rentoutumiseen.

Sijainti

Tanskassa on 40 kylpylähotellia jokta sijaitsevat ympäri maata. Useimmat kuitenkin länsirannikolla Pohjois-Jyllannissa ja pitkin Jyllannin rantaviivaa, kuten esimerkiksi Ruthin Hotel (indsæt GDK linkki) Skagen ja Svinekløv Badehotel (indsæt GDK link) Slettestrandilla yksi legendaarisimmista. Etelä-Jyllannissa, monet kylpylät sijaitsevat Liila Belt:lle päin ja Pohjois-Seelannissa, ne ovat pääasiassa pitkin pohjoisrannikoa jossa lomaseutuja mm Tisvildeleje, Gilleleje ja Hornbæk. Myöskin Bornholmissa on kylpylöistä.

Löydä kylpylät Tanskassa

(Indsæt link til GDK søgeresultat)

Kulinaarinen kokemus

Monissa kylpylöissä hintaan sisältyy puoli- tai kokohoito. Tämä tarkoittaa, että osa tai kaikki ateriat syödään hotellissa. Kun ovet aukeavat ruokasaliin on aina jotain mitä todella haluaa syödä ja nauttia, sillä kylpylöissä on usein maan parhaimmat kokit.

Kaudet ja hinnat

Yleensä kylpyläkausi ulottuu huhtikuun puolivälistä lokakuun puoliväliin, mutta monet kylpylät ovat avoinna ympäri vuoden. Hinnat vaihtelevat eri hotelleissa aina kaikesta yksinkertaisesta viehättävään super deluxe kylpylä-ja hyvinvointipalveluun. Normaalit hinnat kahden hengen huoneessa aamiaisella on 850 – 1500 kr/henk./yö. Monet kylpylät tarjoavat sekä viikonlopun että viikon mittaisia oleskelu-paketteja.