Lomakylämajoitus [1]

Lomakeskusta voi parhaiten kuvata yhdistelmänä hotellia ja loma-asuntoja. Se on tavallaan oma huoneisto jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet, mutta siellä on myös ravintola, vastaanotto ja usein erilaisia aktiviteetteja. Se on ihanteellinen lomavalinta perheelle, koska siellä on helppo saada yhteys muihin lapsiin. Useimmissa lomakeskukset sijaisevat lähellä merta, mutta on myös joitakin jotka ovat sisämaassa, ja jotkut sijaitsevat kaupungeissa. Useimmat lomakohteet ovat avoinna ympäri vuoden.

Hinnat

Voit vuokrata talon / asunnon muutamaksi päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa, on myös mahdollista yöpyä viikonlopun yli. Sesongin ulkopuolella ja loma-aikoina, voit lähes aina vuokrata talon tai asunnon lyhyemmäksi aikaa keskellä viikkoa. Hinta riippuu vuodenajasta ja oleskelun pituudesta. Lomamökki, jossa on neljä sänkyä maksaa noin 6000 kr/viikko sesonkiaikana.

Luokitus

Lomakohteista, jotka kuuluvat järjestöön HORESTA [2] on luokitelun pohjana erilaisia kriteereitä: 0-5 tähteä, jossa 0 on huonoin ja 5 tähteä tarkoittaa paras.

Lue lisää luokittelusta Tanskan lomakohteissa. [3]

Varaa Lomakylämajoitus tanskassa [4]

Suomi

Category: